The Illusionists, theater en illusies samen in een ongekende totaalbelevenis


’s Werelds grootste illusionisten samen in één ongeziene show die je compleet van je sokken zal blazen! Dit grandioze totaalspektakel breekt alle records en werd al door miljoenen mensen bijgewoond. De hele voorstelling zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel. Zeven illusionisten in één ronduit verbluffende show. Je moet het zien … en dan nog zul je het niet geloven!

De show


’s Werelds grootste illusionisten samen in één ongeziene show die je compleet van je sokken zal blazen! Dit grandioze totaalspektakel breekt alle records en werd al door miljoenen mensen bijgewoond.

Al in meer dan 200 steden in 25 landen lieten de onwaarschijnlijke stunts

en illusies van deze duizelingwekkende voorstelling de monden van pers en publiek letterlijk openvallen van verbazing. The Illusionists combineert het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield met de modernste technieken op het vlak van decor- en kostuumontwerp.

Lees meer…

“Incredible, astounding, amusing, mystifying, perplexing, and challenging
– all in all this is a magical, mystery tour de force. Be prepared to be amazed!”Australian Stage
Ik kan mijn ogen niet geloven,

BOEK HIER

The Illusionists


De 7 illusionisten in deze voorstelling krijgen je gegarandeerd op het puntje van je stoel. Ze tarten alle wetten van de natuur, lezen jouw gedachten, verdwijnen en ontsnappen uit de meest onwaarschijnlijke situaties, voeren levensgevaarlijke wapenkunsten uit en brengen wervelende illusies die je aan je zintuigen zullen doen twijfelen. 7 illusionisten, 1 wervelende show!

Luis De Matos
Luis De Matos

De Meester-Goochelaar

Raymond Crowe
Raymond Crowe

Meester van het Ongewone

James More
James More

De Misleider

James More
Aaron Crow

De Geheimzinnige

Krendl
Krendl

De Ontsnappingskoning

YU Ho-Jin
Yu Ho-Jin

De Vingervlugge

Ben Blaque
Ben Blaque

De Scherpschutter

Enzo
Enzo

De Ongrijpbare

Lees hier meer over de mysterieuze talenten van de illusionisten.