De grote internationale Broadwayhit
Chaplin, de musical komt naar Vlaanderen


Chaplin, de musical is een gloednieuwe voorstelling die in 2012 in Amerika te zien is geweest. Na haar tour in Brazilië komt deze voor het eerst naar Vlaanderen met een volledig nieuwe regie, een origineel set-design en enkele gloednieuwe nummers.

Het verhaal


Music Hall komt als primeur naar Vlaanderen met een gloednieuwe productie van Chaplin, de musical. Voor het eerst zal de musical Chaplin van Christopher Curtis en Thomas Meehan, die in 2012 in wereldpremière ging op Broadway, nieuw leven ingeblazen worden en internationaal geproduceerd worden.

Het stuk speelt zich af in een oude filmstudio, waarin Chaplin mijmert over zijn leven, zijn werk en zijn belangrijkste creatie, The Tramp, die voor hem zowel als een zegen als een vloek blijkt. We volgen Charlie vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen tot het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is.

“Zijn levensverhaal is complex en intrigerend, vol dramatische momenten.”Chris Curtis
Ik weet genoeg.

BOEK HIER

De cast


Chaplin, de musical is voorzien van een topcast van formaat, met zowel uitmuntende Vlaamse als Nederlandse musicalsterren die bruisen van het talent. Kippenvel gegarandeerd!

Placeholder
Charlie Chaplin

Placeholder
Sidney Chaplin

Placeholder
Hannah Chaplin

Placeholder
Hedda Hopper

Lees hier meer over de fantastische cast van Chaplin, de musical.

Al zin gekregen in tickets of lees je nog wat verder?

BOEK HIER